Tečaj arabščine April 2016

tečaj arabščine  2016

Letos zopet začenjamo s tečajem arabščine za novo, začetno skupino. Pridružite se nam in se naučite klasične (fusha) arabščine. Tako kot prejšnje skupine se bomo tudi tokrat naučili brati, pisati ter osnove slovnice. Pogovarjali se bomo v arabščini, tako da bomo znanje sproti utrjevali.
31. Marca ob 16:30 v prostorih dijaškega doma Ivana Cankarja vas vabimo na dve začetni brezplačni uri, ki imata informativen značaj. Brezplačno se lahko prepričate ali vam je način poučevanja všeč in se takrat odločite, da se nam pridružite.
Tečaj začnemo 7. Aprila 2016 ob 16:30 v prostorih dijaškega doma Ivana Cankarja, ki bo vsak Četertek v istem terminu in na isti lokaciji.

Tečaj obsega 60 ur, cena tečaja je 220 eur. Cena vključuje učno gradivo in dostop do online learning system moodle. Na teden bomo imeli štiri šolske ure. Dve ure v dijašem domu Ivana Cankarja in dve uri online.

Za registracijo ali več informacij prosimo obiščite našo spletno stran s klikom na spodnji link:
//www.nur.si/?page_id=287
ali nas pokličite na telefonsko številko: 041237882 , info@nur.si
Vljudno vabljeni!

Vaše ime (obvezno)

Vaše Priimek (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Izberite prosim : (obvezno)
Tečaj arabščine 1 stopnjaTečaj arabščine 2 stopnjaHitri tečaj branja in pisanjaArabščina preko skypaIndividulani tečaj 1Individulani tečaj 2

Zadeva

Vaše sporočilo

[recaptcha]

 

Leave a Reply

*